Ahjukartulid tuunikalakattega
1 portsjon ettevalmistusaeg 5 min, küpsetusaeg 1h, serveerida ühele.
Vaja läheb:
· 150 g kartuleid, 1 tl õli
· 80 g tuunikala omas mahlas
· 25 g kohupiima
· kuivatatud kappareid
· hakitud punast sibulat
· värsket peterselli
· ½ kooritud sidrunit
Valmistamine:
1. Kuumuta ahi 170 °C-190 °C.
2. Küpseta kartuleid 1 tund või kuni on pehmed.
3. Vahepeal sega ülejäänud koostisosad, lisa maitseaineid.
4. Lõpuks aseta segu kartulitele.
5. Serveeri nt. salatimixiga.
Meie Nipid
Aeg iseendale Pühade eel jätkub meil tegevusi kuhjaga. Vaja on osta kingitusi, mõelda mida pühade lauale maitsvat ja pidulikku valmistada.Tööl on vaja viimased o ...
Köömneid on kasutatud tuhandeid aastaid ja nagu enamikku teisi vürtse, kasutasid seda ka meie esivanemad nii maitset parandavate kui ka meditsiiniliste omaduste poolest. Imselt h ...