Tiramisumaius

Tiramisumaius

4 portsjonit; 1 portsjon

1 muna
2 sl suhkrut
2 sl jahu
1 sl tärklist
2 tl kakaopulbrit
Immutamiseks: 50 ml kanget kohvi, 1 sl kohvilikööri
Täidis:
50 g Creme Bonjour light maitsestamata toorjuustu
150 g kohupiima
2 sl kanget kohvi
1 sl suhkrut
2 tl vaniljesuhkrut
Kaunistuseks: 2 tl kakaopulbrit

Vahusta munad suhkruga tugevaks vahuks. Sega sõelutud jahu, tärklis, kakao ja küpsetuspulber ning lisa ettevaatlikult segades munamassi hulka.
Kata 20 cm läbimõõduga vorm küpsetuspaberiga. Kalla tainas vormi, küpseta 200 kraadises praeahjus 10-15 minutit. Las jahtuda.
Sega toorjuust, kohupiima, kohvi ja suhkrud,
Murra koogipõhi väikesteks tükkideks ja tõsta pooled nendest magustoidukaussidesse.
Sega kohvi ja liköör ning immuta sellega koogitükke. Jäta pool kogusest alles.
Jaga pool toorjuustukogusest koogitükkide peale, kata ülejäänud koogitükkidega, immuta ülejäänud kohvilikööriseguga. Tõsta peale ülejäänud toorjuustusegu. Raputa peale kakaopulbrit.