Hooja dessert melonikastme ja pähklitega
4 portsjonit; 1 portsjon
300 g arbuusi
100 g vaarikaid (mustikaid või maasikaid)
1 nektariin
4 ploomi
¼ melonit
150 ml õunamahla
20 g hakitud sarapuupähkleid
1.Lõika arbuusi viljaliha ja nektariin kuubikuteks, ploomid veerandikeks.
2.Pane arbuus, nektariin, vaarikad ja ploomid kaussi.
3.Koori melon, lõika kuubikuteks ja püreesta koos õunamahlaga, vala puuviljadele.
4.Garneeri sarapuupähklitega.
Meie Nipid
Aeg iseendale Pühade eel jätkub meil tegevusi kuhjaga. Vaja on osta kingitusi, mõelda mida pühade lauale maitsvat ja pidulikku valmistada.Tööl on vaja viimased o ...
Köömneid on kasutatud tuhandeid aastaid ja nagu enamikku teisi vürtse, kasutasid seda ka meie esivanemad nii maitset parandavate kui ka meditsiiniliste omaduste poolest. Imselt h ...