Ahjuheik ananassiga
4 portsjonit; 1 portsjon
1 suur sibul
400 g nahata heigifileed
1 väike purk tükeldatud ananassikonservi omas mahlas
400 g sügavkülmutatud köögivilja
sojakastet
sidrunipipart
sidrunimahla
soola
värsket hakitud tilli
1-2 loorberilehte
1. Haki sibul, pane vormi põhja ja peale tükeldatud heigifilee.
2. Maitsesta kala sidrunipipra ja soolaga, piserda peale veidi sidrunimahla.
3. Raputa peale hakitud till, ananassitükid ja külmutatud köögivili.
4. Sega ananassikonservi mahl sojakastmega parajalt soolaseks ja kalla vormi.
5. Lisa loorbereid ja pane ahju.
6. Küpseta 180kraadises ahjus umbes 20 minutit.
Serveeri riisi või ahjukartulitega.
Meie Nipid
Aeg iseendale Pühade eel jätkub meil tegevusi kuhjaga. Vaja on osta kingitusi, mõelda mida pühade lauale maitsvat ja pidulikku valmistada.Tööl on vaja viimased o ...
Köömneid on kasutatud tuhandeid aastaid ja nagu enamikku teisi vürtse, kasutasid seda ka meie esivanemad nii maitset parandavate kui ka meditsiiniliste omaduste poolest. Imselt h ...