Kerge banaanipasha
8 portsjonit; 1 portsjon
1 apelsin
60 g 50% margariini
80 g suhkrut
4 munavalget
2 banaani
1 sidruni mahl
1 kg rasvata kohupiima
1 tl riivitud sidrunikoort
100 g rosinaid
2 tl vanilli- või vaniljesuhkrut
Soovi korral mõni tilk vedelat suhkruasendajat
Vooderda pashavorm apelsinilõikudega
-
Klopi margariin suhkruga kohevaks.
-
Klopi eraldi nõus munavalged kergelt vahule.
-
Suru banaanid püreeks, lisa sidrunimahl, vahustatud margariin ja ülejäänud ained
-
Sega munavalgevaht ettevaatlikult hulka ja kalla marliga vooderdatud pashavormi või filtripaberiga vooderdatud kohvimasina filtrisse.
Lase seista vähemalt 2 tundi jahedas.
Meie Nipid
Aeg iseendale Pühade eel jätkub meil tegevusi kuhjaga. Vaja on osta kingitusi, mõelda mida pühade lauale maitsvat ja pidulikku valmistada.Tööl on vaja viimased o ...
Köömneid on kasutatud tuhandeid aastaid ja nagu enamikku teisi vürtse, kasutasid seda ka meie esivanemad nii maitset parandavate kui ka meditsiiniliste omaduste poolest. Imselt h ...