Üleküpsetatud sealihafilee brokkoliga.
250g sea sisefileed
250 g šampinjone
1 tl jahu
5 sl vett
2 sl 10% hapukoort
1 tl sinepit
1 tl Worchesteri kastet
soola, pipart, tüümiani
praadimiseks veidi õli
Lõigake liha ribadeks, praadige, maitsestage soola ja pipraga ning asetage siis ahjuvormi.
Lõigake šampinjonid neljaks ning hautage praerasvas.
Lisage šampinjonidele jahu ja vesi. Hapukoorele lisage sinep ja Worchesteri kaste, soola, pipart ja tüümiani ning segage.
Jaotage šampinjonid liharibadele ja küpsetage 200 kraadises eelsoojendatud ahjus keskmisel restil 15 minutit. Serveerige koos keedetud spargelkapsaga.
Mina ei kasutanud hapukoort vaid maitsestamata jogurtit ning spargelkapsa asemel olen serveerinud liha koos 2 ühiku riisiga ja toorsalatiga. Kõigile maitseb!
Meie Nipid
Aeg iseendale Pühade eel jätkub meil tegevusi kuhjaga. Vaja on osta kingitusi, mõelda mida pühade lauale maitsvat ja pidulikku valmistada.Tööl on vaja viimased o ...
Köömneid on kasutatud tuhandeid aastaid ja nagu enamikku teisi vürtse, kasutasid seda ka meie esivanemad nii maitset parandavate kui ka meditsiiniliste omaduste poolest. Imselt h ...