Astelpaju-kanapada
4 portsjonit , 1 portsjon
400 gr kanafileed
1 tl õli
4 dl keedetud riisi
1 paprika
1 purk konservananassi tükikesi
kaste:
3 dl kanapuljongit
1 dl astelapjumahla
2 dl 15% creme fraicè või köögikoort
1 tl karriplbrit
0,5 tl tšillipulbrit
1 tl paprikapulbrit
1. Lõika kanafilee ribadeks ja pruunista kergelt õlis.
2. Kalla eelnevalt keedetud riis vormi põhja. Tükelda paprika.
3. Pane tükeldatud kanafilee, paprika ja ananass vormi ja sega riisiga läbi.
4. Valmista kaste ja vala see riisi-kana segule.
5. Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 30 minutit.
Meie Nipid

Köögiviljad on tervisliku toitumise üks olulisemaid komponente, pakkudes kehale vajalikke vitamiine, mineraale, kiudaineid ja antioksüdante. Nende regulaarne tarbimine aitab enn ...

Kui tavaliselt peetakse maitseparandajateks suhkrut, soola ja rasva, siis figuurisõpradel on parem need unustada ja pöörata pilk maitsetaimede, vürtside ja ürt ...