Astelpaju- kohupiimakook
12tükki , 1 tükk
Põhi:
75 g 60% margariini
55 g suhkrut
1 muna
100 g nisujahu
1 tl küpsetuspulbrit
Täidis:
400 g rasvata kohupiima
2 muna
1 dl keefiri 2,5%-list
80 g suhkrut
peotäis (või maitse järgi) astelpaju marju
1.Põhja valmistamiseks vahusta margariin suhkruga, hõõru juurde muna, lisa küpsetuspulbriga segatud jahu ning sega ühtlaseks tainaks. Vooderda tainaga 26 cm läbimõõduga koogivorm.
2.Täidise jaoks klopi munad suhkruga lahti, lisa kohupiim ja keefir. Sega ühtlaseks massiks ja vala tainale.
3.Jaota peale ühtlaselt astelpajumarjad, vajuta õrnalt peopesaga poolenisti kohupiima sisse. Küpseta 200-kraadises ahjus 35 minutit. Lõika jahtunud kook 12 tükiks.
Meie Nipid
Kui tavaliselt peetakse maitseparandajateks suhkrut, soola ja rasva, siis figuurisõpradel on parem need unustada ja pöörata pilk maitsetaimede, vürtside ja ürt ...
Aeg iseendale Pühade eel jätkub meil tegevusi kuhjaga. Vaja on osta kingitusi, mõelda mida pühade lauale maitsvat ja pidulikku valmistada.Tööl on vaja viimased o ...