Veisfilee-köögiviljasalat tšillise kastmega (N_2)
portsjoneid4
Komponendid
Juhend
- 1. Kastmeks haki salottsibul, purusta küüslauguküüs, peenesta tšilli ja pane koos laimimahla, jogurti, 2 tl õli ja terakese suhkruga purki ning raputa segamini. Hoia kasutamiseni külmkapis. 2.Pintselda lihaviilude pealispind seesamiõliga ja pane eelnevalt kuumutatud teflonpannile. Küpseta (veise)fileed mõlemalt poolt 3-5 minutit. Jäta kaane alla ootele salati valmimiseni. (Veiseliha ei tohi üle küpsetada).
- 3. Rebi salatilehed (leht-, jääsalat, lollo rosso vms)väiksemateks tükkideks. Tükelda kurk ja kirsstomatid. Jaota salatiained neljale taldrikule, maitsesta. 4.Lõika veiseliha võimalikult õhukesteks viiludeks ja tõsta salatile.
- 5.Kaste vala salatile vahetult enne serveerimist.
- NB! Veisefilee asemel võid soovi korral kasutada sea sisefileed või linnuliha fileed.