Astelpaju- kohupiimakook
12tükki , 1 tükk
Põhi:
75 g 60% margariini
55 g suhkrut
1 muna
100 g nisujahu
1 tl küpsetuspulbrit
Täidis:
400 g rasvata kohupiima
2 muna
1 dl keefiri 2,5%-list
80 g suhkrut
peotäis (või maitse järgi) astelpaju marju
1.Põhja valmistamiseks vahusta margariin suhkruga, hõõru juurde muna, lisa küpsetuspulbriga segatud jahu ning sega ühtlaseks tainaks. Vooderda tainaga 26 cm läbimõõduga koogivorm.
2.Täidise jaoks klopi munad suhkruga lahti, lisa kohupiim ja keefir. Sega ühtlaseks massiks ja vala tainale.
3.Jaota peale ühtlaselt astelpajumarjad, vajuta õrnalt peopesaga poolenisti kohupiima sisse. Küpseta 200-kraadises ahjus 35 minutit. Lõika jahtunud kook 12 tükiks.
Meie Nipid

1. Toiteväärtus Seened on väga mitmekesised ja neil on palju kasulikke omadusi toiduks tarbimisel. Vähe kaloreid – sobivad hästi figuuris&otild ...

Köögiviljad on tervisliku toitumise üks olulisemaid komponente, pakkudes kehale vajalikke vitamiine, mineraale, kiudaineid ja antioksüdante. Nende regulaarne tarbimine aitab enn ...