Krõbedad friikartulid
2 portsjonit ; 1 portsjon
300 g kartuleid
2 tl oliivõli
soola või kartulimaitseainet
Kuumuta ahi 180 kraadini. Koori kartulid, lõika peenikesteks pulkadeks ja pane suuremasse kuumakindlasse kaussi.
-
Lase keedukannus vesi keema ja vala kartulitele, lase seista 2 minutit, seejärel nõruta ja jahuta külma jooksva vee all, nõruta üleliigsest veest.
-
Pane kartulid tagasi kaussi, tilguta õliga üle ja sega hästi läbi.
-
Kata pann küpsetuspaberiga, pane peale kartulid ja küpseta ahjus 25-30 minutit kuni kartulid on pealt kuldpruunid.
Meie Nipid

1. Toiteväärtus Seened on väga mitmekesised ja neil on palju kasulikke omadusi toiduks tarbimisel. Vähe kaloreid – sobivad hästi figuuris&otild ...

Köögiviljad on tervisliku toitumise üks olulisemaid komponente, pakkudes kehale vajalikke vitamiine, mineraale, kiudaineid ja antioksüdante. Nende regulaarne tarbimine aitab enn ...