Eiri Silivälja -27kg
Minu lugu
Minu kaalulangetamine ja elustiili muutmine sai alguse juba ammu. 12 aastat tagasi, mil olles 21 aastane ja kaaludes 105kg, liitusin sellel ajal veel olnud Kaalujälgijatega. Mäletan selgelt seda, kuidas enne liitumist oli mul silme ees pilt saledast minust, kuidas saan palju komplimente ja kui tore elu on saledana. Võin kinnitada, et nii see ka on! Umbes pooleteise aastaga saavutasin oma soovkaalu, mis jäi 68-70 kilo juurde ja langetatud kilosid oli 37-40kg. Kogu kaalulangetus läks ilma suuremate raskusteta, vaid mõned korrad oli miinuste asemel hoopis plussid. Vaadates mu praegust kaalu, siis on näha, et umbes kümmekond kilo on aastatega juurde tulnud, kuid lisandunud kilod on olnud erinevate eluperioodide läbimise tulemus. Õpingud ülikoolis, paus treeningutes, raskemad perioodid tööl. Kuid lisakilodest hoolimata, on mu elustiil ja mõttemaailm kooskõlas tervisliku ja tasakaalustatud toitumisega. Ja küll saavutan ka taas edu, liigun juba selle poole! Alates 2006. aasta sügisest olen ka Figuurisõprade mentor, juhendades Pärnu inimesi nende kaaluteekonnal. Olles juhendajaks teistele, on ka kogu minu teekond üks suur kaaluteekond, kus päev-päevalt saan teadlikumaks ning oskan oma harjumustes ja mõtteviisis muutusi läbi viia. Kõigi nende 12 aasta jooksul, mil olen oma elustiili muutnud, on kindlasti jäänud püsima tervislikud ja tasakaalustatud toiduvalikud. Olen saanud liikumispisiku, mida kooli ajal olles ülekaaluline ei olnud. Ja nende aastate jooksul ei ole ma kordagi sattunud tagasi aega,kus teeksin ainult ebatervislikke valikuid. Pigem võin öelda, et mu toidulaud on aastatega muutunud järjest paremaks, eelistades puhast ja eestimaist toitu.
Figuurisõber olla on puhas rõõm ja koos selle rõõmuga on võimalik saavutada parem ja tervislikum elu!
Meie Nipid
Kui tavaliselt peetakse maitseparandajateks suhkrut, soola ja rasva, siis figuurisõpradel on parem need unustada ja pöörata pilk maitsetaimede, vürtside ja ürt ...
Aeg iseendale Pühade eel jätkub meil tegevusi kuhjaga. Vaja on osta kingitusi, mõelda mida pühade lauale maitsvat ja pidulikku valmistada.Tööl on vaja viimased o ...