Figuurisõbra panna cotta mangoga
portsjoneid6 ettevalmistus20 min küpsetus8 min
Komponendid
Juhend
- 1. Vala piim potti, lisa vaniljesuhkur, suhkur ja laimi riivitud koor.
- 2. Kuumuta piim keemiseni, seejärel kurna välja laimikoored.
- 3. Paisuta želatiin apelsinimahlas ja sulata soojas veevannis.
- 4. Nirista želatiin ettevaatlikult sooja piima sisse, pidevalt segades.
- 5. Kalla segu väikestesse magustoidukaussidesse tarretuma ja serveeri konservmango viiludel (või püreesta mango, jaga magustoidupokaalide vahel, kalla peale tarretuma hakkav piimasegu).
- 6. Pane magustoidud külmikusse vähemalt paariks tunniks. Serveeri meelepäraste värskete marjadega, näiteks vaarikad, maasikad või mustikad.
- Retsept: Marika Puhm
- Foto: Raivo Tiikmaa