Forellifilee veini-tomatikastmega
portsjoneid2 ettevalmistus10 min küpsetus10 min
Komponendid
Juhend
- Maitsesta lõhefileed soola ja sidrunipipraga. Koori tomat. Haki kooritud tomat ja kurk.
- Kuumuta pannil õli ja pruunista selles lõhefileed mõlemalt poolt. Võta filee puulabidakesega pannilt ja keera fooliumisse, et kala püsiks soojana.
- Kalla pannile vein, sidrunimahl, tomati- ja kurgitükid, murulauk. Kuumuta kiiresti keemiseni, võta pann tulelt ja maitsesta.
- Serveeri veini-tomatikastet forellifileega, millele pressi peale sidrunimahla ja garneeri rose pipraga.
- Nõuanne: Kõrvale sobivad hästi keedetud kartulid.
- Retsept avaldatud ajakirjas Tervis Plus
- Toidu valmistas: Juhan Heinsalu, restorani Aed peakokk, Priit Palomets