Karulaugu supp
portsjoneid8 ettevalmistus20 min küpsetus15 min
Komponendid
 750 ml Food Studio veiselihapuljongit
750 ml Food Studio veiselihapuljongit
                   2 kartulit (270 g)
2 kartulit (270 g)
                   200 g lillkapsast
200 g lillkapsast
                   1 suurem mugulsibul
1 suurem mugulsibul
                   1 tomat
1 tomat
                   2 tl õli
2 tl õli
                   70 g Merevaigu sulatatud juustu
70 g Merevaigu sulatatud juustu
                  Juhend
- Keeda kartul ja lillkapsas puljongis pehmeks. Hauta õlis sibul ja tomatid, lisa puljongile. Lisa peotäis karulauku. Püreesta. Aja supp uuesti keema ja lisa Merevaik. Maitsesta.
- Kasutaja Ingridi retsept.






 Toiduainete Kataloog
Toiduainete Kataloog Retseptid
Retseptid






 
               
  
   
  
   
  
  