Lihapallid ahjus mozzarellaga
portsjoneid4
Komponendid
 300 g pakk delikatesshakkliha
300 g pakk delikatesshakkliha
                   4-5 vart rohelist sibulat, hakitud
4-5 vart rohelist sibulat, hakitud
                   2 sl hakitud peterselli
2 sl hakitud peterselli
                   1 tl sidruni riivitud koort
1 tl sidruni riivitud koort
                   1 keskmine muna
1 keskmine muna
                   170g Paprika
170g Paprika
                   300g Suvikõrvits
300g Suvikõrvits
                   2 tl õli
2 tl õli
                   250 g karp kirsstomateid
250 g karp kirsstomateid
                   2 sl tomatipüreed
2 sl tomatipüreed
                   1-2 küüslauguküünt
1-2 küüslauguküünt
                   1 sl kappareid
1 sl kappareid
                   125 g mozzarella juustu
125 g mozzarella juustu
                   basiilikut
basiilikut
                   rukolat
rukolat
                   1 sl riivsaia
1 sl riivsaia
                  Juhend
- 1. Sega hakkliha hakitud rohelise sibula, peterselli, sidrunikoore, riivsaia ja munaga. Maitsesta soola ja pipraga. Veereta 16 lihapalli.
- 2. Tükelda paprika ja suvikõrvits, sega läbi 1 tl õliga, pane ahjuplaadile koos lihapallidega ning küpseta eelsoojendatud 200kraadises ahjus umbes 15 minutit kuni lihapallid kergelt pruunistuvad.
- 3. Purusta küüslaugud, sega tomatipüree, tomatite ja kapparitega, kalla pannile ja sega kõik läbi. Laota peale mozzarella ja küpseta ahjus veel 15 minutit, kuni juust on sulanud ja lihapallid hästi läbi küpsenud. Puista peale värsket basiilikut ja serveeri koos rukolaga.






 Toiduainete Kataloog
Toiduainete Kataloog Retseptid
Retseptid






 
               
  
   
  
   
  
  