Šokolaadikoogikesed
portsjoneid16 ettevalmistus20 min küpsetus20 min
Komponendid
 120 g võideksit
120 g võideksit
                   80 g suhkrut
80 g suhkrut
                   2 muna
2 muna
                   2 tl kaneeli
2 tl kaneeli
                   20 g tumedat šokolaadi, riivitud
20 g tumedat šokolaadi, riivitud
                   1 tl küpsetuspulbrit
1 tl küpsetuspulbrit
                   50 g täisterajahu
50 g täisterajahu
                   70 g nisujahu
70 g nisujahu
                   60 g metsapähkleid, hakitud
60 g metsapähkleid, hakitud
                   80 g tumedat šokolaadi
80 g tumedat šokolaadi
                  Juhend
- Vahusta või suhkruga, hõõru juurde munad ükshaaval, maitsesta kaneeliga. Riivi šokolaad, sega küpsetuspulbri ja jahuga. Lisa koos hakitud pähklitega taignasse, sega õrnalt läbi.
- Laota taigen sõrmepaksuselt küpsetuspaberiga kaetud väiksemale ahjuplaadile või -pannile ning küpseta eelsoojendatud ahjus keskmisel kõrgusel 180° C juures umbes 20 minutit. Lõika kook soojalt 16 tükiks, lase jahtuda. Kata pealispind sulatatud tumeda šokolaadiga.






 Toiduainete Kataloog
Toiduainete Kataloog Retseptid
Retseptid






 
               
  
   
  
   
  
  