Toorjuustu täidise ja krõbeda kattega räimepihvid
portsjoneid4 ettevalmistus30 min küpsetus15 min
Komponendid
 400 g räimefileesid
400 g räimefileesid
                   3 sl tšillikastet
3 sl tšillikastet
                   50 g riivjuustu
50 g riivjuustu
                   2 dl maisihelbeid
2 dl maisihelbeid
                   120 g maitsestamata toorjuustu
120 g maitsestamata toorjuustu
                   paprikaoulbrit
paprikaoulbrit
                   tšillipulbrit
tšillipulbrit
                   soola
soola
                  Juhend
- 1. Pane ahi 180 kraadile soojenema. Kata ahjuplaat küpsetuspaberiga.
- 2. Laota pooled räimefileed plaadile, nahk allpool. Sega tšillikaste toorjuustuga ja jaota räimefileedele.
- 3. Aseta peale ülejäänud fileed. Purusta maisihelbed käte vahel.
- 4. Sega kausis riivjuust, paprikapulber, tšilli, sool ja purustatud maisihelbed. Puista segu räimedele.
- 5. Küpseta ahjus umbes 15 minutit, kuni muutuvad pealt kuldpruuniks.






 Toiduainete Kataloog
Toiduainete Kataloog Retseptid
Retseptid






 
               
  
   
  
   
  
  