Kala tomati-apelsinikastmes
portsjoneid4 ettevalmistus20 min küpsetus25 min
Komponendid
Juhend
- Viiluta porru, tükelda paprika, haki küüslauk. Koori kartulid ja lõika tükkideks.
- Prae väheses oliivõlis eraldi porru, paprikatükid, seened, ja küüslauk, aseta madalamasse kastrulisse.
- Lisa oliivid ja kartulitükid ning hauta tasasel tulel, kuni kartul on peaaegu pehme. Lisa hautisesse purustatud tomatid ja apelsinimahl.
- Aseta kalafileed hautisele, raputa peale pisut
- soola ja pipart ning lase haududa 10-12 min, kuni kala on pehme.
- Tõsta kala taldrikutele. Lisa hautisele ürdid, vajadusel maitsesta täiendavalt soola ja pipraga ning tõsta kalale.
- Retsept: Gerda Kordemets
- Foto: Irina Tammis