Kana-mangovardad apelsini-paprikasalatiga
portsjoneid4 ettevalmistus30 min küpsetus15 min
Komponendid
Juhend
- Riivi porgand jämeda riiviga, haki paprika ja tükelda üks apelsin. Teisest apelsinist pressi välja mahl, mille lisad salatikastmesse ja pintseldad lihavardaid.
- Kastmeks mõõda õli, mesi, palsamiäädikas ja apelsinimahl (60 ml) väikesesse purki ja loksuta segamini. Kalla kaste salatile ja pane külmikusse ootele.
- Vaja läheb 2 laimi. Ühest laimipoolest pigista välja mahl, millega pintseldad vardaid, ülejäänud lõika sektoriteks ja kasuta serveerimisel.
- Lõika mangod ja kanafileed parajateks tükkideks. Pane kanatükid kaussi ja maitsesta soolaga.
- Lüki kana ja mangotükid vaheldumisi varrastele. Pintselda üle apelsinimahlaga ja piserda peale laimimahla.
- Grilli 12-15 minutit, aeg-ajalt pöörates kuni kana on läbi küpsenud.
- Serveeri kanavardaid rukola, apelsini-paprikasalati ja laimisektoritega.
- Nõuanne! Kui kasutad puidust grillvardaid, leota neid eelnevalt 30 minutit külmas vees.