Kinoaroog porgandi ja hernestega
portsjoneid4 ettevalmistus20 min küpsetus20 min
Komponendid
Juhend
- 1. Loputa kinoa eelnevalt voolava vee all. Pane potti vesi, pool puljongikuubikut ja kinoa, lase keema, vähenda kuumust ning keeda umbes 12-15 minutit kuni vedelik on kinoa sisse imendunud.
- 2. Lõika porgand kuubikuteks või seibideks, haki sibul ja küüslauk. Prae õlis porgandid ja sibul parajalt pehmeks, vajadusel lisa veidi vett, lisa juurde küüslauk ja kuumuta veel pisut.
- 3. Kui kinoa on valmis, sega juurde porgandi-sibulasegu ja herned, kuumuta mõned minutid. Vahusta munad ning sega kinoaroa sisse, kuumuta kuni muna on korralikult hüübinud.
- 4. Maitsesta esmalt sojakastmega ja vajadusel soolaga.
- Toidu valmistas: Marika Puhm
- Foto: Raivo Tiikmaa