Läätse-riisiroog lõhe ja munaga
portsjoneid2
Komponendid
Juhend
- Keeda riis vastavalt pakendil olevale juhisele.
- Kuumuta pann õliga, prae sibul ja küüslauk koos karripulbri, kurkumi ja jahvatatud koriandriga keskmisel kuumusel 2 minutit.
- Lisa puljongipulber, 100 ml vett ja läätsed ning keeda vaiksel tulel veel 5 minutit, siis lisa lõhe ja kuumuta segades kuni kala on läbi küpsenud. Sega juurde keedetud riis.
- Vahepeal keeda munad, ehmata korraks külma veega, koori ja lõika viiludeks.
- Keeda soolaga maitsestatud vees brokoliõisikuid u 2 minutit.
- Serveeri läätse-riisirooga munaviilude ja brokoliga, jahvata peale musta pipart.
- Toidu valmistas: Marika Puhm
- Foto: Raivo Tiikmaa