Lihtne riisi-porgandipada
portsjoneid4
Komponendid
Juhend
- Lõika kanafilee suuremateks kuubikuteks. Riivi porgandid, leota rosinad, lõika sibulad poolrõngasteks või kuubikuteks, haki või pressi küüslauk.
- Kuumuta pann koos õliga ja prae kanafileetükid selles kiiresti läbi, lisa riivitud porgand ja rosinad. Sega korralikult läbi ja lase haududa. Seejärel lisa sibul ja küüslauk, maitsesta soola ja pipraga, hauta umbes 10 minutit.
- Lisa pestud riis ja kalla pannile või potti niipalju tulist vett, et riis oleks kaetud. Lase toidul tasasel tulel haududa. Sega aeg-ajalt, vajadusel lisa kuuma vett ja maitsesta täiendavalt.
- Kui riis on peaaegu pehme ja vesi ära haudunud, lisa karri. Sega hästi läbi.
- Serveerimisel puista üle rohelise sibulaga.
- Foto: Irina Tammis