Maasikamaitseline rullbiskviit
portsjoneid16 ettevalmistus40 min küpsetus7 min
Komponendid
Juhend
- Sega kausis kokku jahu, tärklis ja küpsetuspulber.
- Vahusta munad suhkruga hästi tugevaks heledaks vahuks.
- Lisa vaikselt alt-üles tõstes/segades jahusegu munavahu hulka.
- Vooderda suur ahjuplaat küpsetuspaberiga, vala tainas plaadile ja silu lusikaga ühtlaseks.
- Küpseta eelsoojendatud 200kraadises ahjus 5-7 minutit, kuni muutub pealt õrnalt kuldeks.
- Puista soojale biskviidile läbi sõela tuhksuhkur ja kummuta biskviit teisele küpsetuspaberile.
- Immuta põhi pintsli abil piimaga. Kata rätikuga ja lase umbes 5-10 minutit jahtuda.
- Kata biskviidipõhi ühtlaselt kohupiimakreemiga.
- Rulli biskviit kokku ja lase 15 minutit maitsestuda. Lõika 16 tükiks.
- Nõuanne! Võid kasutada vaniljemaitselist kohupiimakreemi ja päris maasikaid või muid meelepäraseid marju, lisades need kohupiimale!
- Retsept: Regina Karlep
- Foto: Irina Tammis