Maitsekas kõrvitsasupp
portsjoneid4 ettevalmistus20 min küpsetus40 min
Komponendid
Juhend
- Haki sibul, küüslauguküüned, sellerivars, porru ja porgandid.
- Kuumuta potis 1 sl õli, lisa hakitud köögiviljad ja kuumta neid umbes 5 minutit pidevalt segades.
- Lisa 1,5 l kuuma vett ja puljongikuubik. Lase podiseda 15-20 minutit.
- Puhasta kõrvits ja lõika väiksemateks kuubikuteks. Pane peaotäis kuubikuid kõrvale, ülejäänud lisa potti köögiviljade juurde ja keeda veel 10 minutit.
- 5. Püreesta supp saumikseriga või blenderis.
- 6. Voki 1 tl õliga kiiresti ülejäänud kõrvitsatükid.
- 7. Serveeri suppi kõrvitsaseemnete ja kõrvitsatükkidega.