Mehhiko-hõnguline frikadellisupp
Mõnus supp kasutaja retseptivaramust. Maitsekas ja kõhtutäitev väheste ühikute eest!
portsjoneid9 ettevalmistus20 min küpsetus30 min
Komponendid
Juhend
- Sega hakkliha soola, pipra, vürtsköömnete, küüslaugupulbri ja munaga.
- Lisa 1-2 spl jahu, kuni konsistents on paras frikadellide vormimiseks.
- Veereta käte vahel frikadellid ja jäta ootele.
- Pane veekeedukannus vesi keema.
- Pane supipoti põhja õli ja tükeldatud sibul, hauta veidi.
- Edasi tükelda ja lisa järjest potti tšilli, paprika, tomat, porgand.
- Kui segu on juba meeldivalt aroomikas, vala peale puljong.
- Lase 5 minutit podiseda, samal ajal tükelda kartul.
- Lisa kartul, lase supil keema tõusta ja lisa frikadellid.
- Lisa keedetud vett, kuni supp on paraja paksusega.
- Lase 4 minutit podiseda, samal ajal tükelda suvikõrvits.
- Lisa suvikõrvits ja kui see on soovitud pehmuse saavutanud, on supp valmis.
- Sega sisse hakitud koriander ja 1 laimi mahl. Viimistle maitse soola ja pipraga.