Pasta muskaatkõrvitsakastme ja toorsuitsupeekoniga
portsjoneid4 ettevalmistus20 min küpsetus40 min
Komponendid
Juhend
- Puhasta kõrvits ja lõika väikesteks tükkideks. Haki sibul, küüslauk ja salveilehed.
- Kuumuta õli poti põhjas ja prae sibulat 4-5 minutit, lisa küüslauk ja prae veel umbes minut.
- Lisa kuum vesi, puljongimaitseaine, kõrvitsakuubikud ja salveilehed, hauta kaane all madalal kuumusel 15-20 minutit kuni kõrvits on pehme.
- Keeda spagetid soolaga maitsestatud vees vastavalt pakendil olevale juhisele al dente, kurna. Tükelda peekoniviilud ja prae keskmisel kuumusel kuni muutuvad veidi krõbedaks.
- Püreesta kõrvitsasegu ühtlaseks, maitsesta soola ja pipraga.
- Sega kõrvitsapüree spagettidega, lisa peekon ja serveeri.