Pestolõhe lillkapsariisi ja suvikõrvitsaga
portsjoneid4 ettevalmistus30 min küpsetus20 min
Komponendid
Juhend
- Kuumuta ahi 180 kraadini. Pane lõhetükid fooliumile, piserda peale sidrunimahla ja määri pestoga. Keera foolium kokku ja küpseta ahjus u 20 minutit kuni lõhe on küps.
- Vahepeal haki või riivi lillkapsaõisikud, pane pannile 2 tl rasva või õli ja prae lillkapsast 4-5 minutit, võta pannilt, sega juurde hakitud petersell ja münt, maitsesta soolaga ja jäta sooja.
- Samale pannile lisa ülejäänud rasv või õli ja prae suvikõrvitsaribad kiiresti mõlemalt poolt, maitsesta soolaga. Lõika tomatid sektoriteks ja haki roheline sibul, sega ja maitsesta.
- Serveeri lõhet sooja lillkapsariisi ja suvikõrvitsaribadega, tomati-sibulasalati ja sidruniviiludega.