Põhjata virsiku-jogurtikook
portsjoneid12 ettevalmistus25 min küpsetus2 min
Komponendid
Juhend
- Mõõda väiksesse keedupotti vesi ja želatiin. Lase 10 minutit paisuda. Seejärel kuumuta madalal temperatuuril pidevalt segades, kuni želatiin ühtlaseks sulab. Ära keema lase! Jahuta.
- Vooderda lahtikäiv 26cm koogivorm toidukilega.
- Sega kaussi kohupiimapasta ja jogurt. Tükelda sisse virsikud ja purusta küpsised. Sega kergelt läbi.
- Nirista vaikselt sisse jahtunud želatiin ja sega kiirelt läbi.
- Vala segu koogivormi, tasanda veidi lusikaga ja pane külmkappi tahenema.
- Lase külmkapis taheneda üleöö, garneeri kakaopulbriga, lõika 12 tükiks ja maiusta järgmisel päeval.
- Retsept: Regina Karlep
- Foto: Irina Tammis