Porgandi-ananassikook kookosega
portsjoneid12 ettevalmistus20 min küpsetus40 min
Komponendid
Juhend
- Pane ahi 175 kraadile kuumenema, kata küpsetuspaberiga 24-26cm läbimõõduga küpsetusvorm.
- Sega omavahel kuivained: jahud, küpsetuspulber, sool, kaneel ja muskaat.
- Teises kausis klopi lahti munad, lisa suhkur, keefir ja õli, sega ühtlaseks.
- Lisa konservananass, riivitud porgand, kookoshelbed ja röstitud ja purustatud maapähklid. Sega juurde kuivained ühtlase taigna saamiseni.
- Kalla taigen vormi ja küpseta kooki umbes 40 minutit, kontrolli küpsust puutikuga. Lase jahtuda.
- Vahusta mikseriga suhkru ja laimikoorega maitsestatud toorjuust. Puista peale röstitud kookoshelbed.
- Enne serveerimist pane pooleks tunniks külmikusse tahenema.
- Nõuanne:
- Kui täisterajahu pole kodus, valmista kook tavalisest nisujahust.