Porgandi-fetakotletid maitseka jogurtikastmega
portsjoneid4 ettevalmistus30 min küpsetus25 min
Komponendid
 500 g porgandit
500 g porgandit
                   rohelist sibulat
rohelist sibulat
                   1 küüsaluguküüs
1 küüsaluguküüs
                   peotäis koriandrit
peotäis koriandrit
                   100 g feta juustu
100 g feta juustu
                   4 muna
4 muna
                   2 sl jahu
2 sl jahu
                   1,5 sl õli
1,5 sl õli
                   170 g kreeka jogurtit
170 g kreeka jogurtit
                   salatisegu serveerimiseks
salatisegu serveerimiseks
                   1 punane sibul
1 punane sibul
                   1 sl magusat tšillikastet
1 sl magusat tšillikastet
                  Juhend
- Riivi porgandid ja pigista välja niipalju vedelikku kui saad. Sega juurde hakitud roheline sibul, küüslauk, koriander ja feta.
- Klopi lahti munad, lisa jahu ja sega porgandimassiga.
- Kuumuta pann õliga. Tõsta tainas supilusika haaval pannile ja suru lamedaks. Küpseta kummaltki poolt 6–8 minutit. Sellest peaks saama 16 kotletti.
- Kastmeks sega jogurti hulka tšillikaste. Salatisegule lisa sibularattad ja pihusta üle õliga. Serveeri porgandi-fetakotlette salatipadjal koos jogurtikastmega.
- Toidu valmistas: Marika Puhm
- Foto: Raivo Tiikmaa






 Toiduainete Kataloog
Toiduainete Kataloog Retseptid
Retseptid






 
               
  
   
  
   
  
  