Porgandikaste
Tervislik kaste, mis sobib pastarooga täiendama.
portsjoneid5 ettevalmistus5 min küpsetus15 min
Komponendid
 450 g porgandit
450 g porgandit
                   30 g võid
30 g võid
                   160 g toorjuustu
160 g toorjuustu
                   30 ml õli
30 ml õli
                   tšillipulbrit
tšillipulbrit
                   sidruni- või laimimahla
sidruni- või laimimahla
                   tüümiani
tüümiani
                   1-2 küüslauguküünt
1-2 küüslauguküünt
                  Juhend
- Tükelda porgandid. Hauta või ja õli segus aeg-ajalt segades 15 min, lase veidi jahtuda.
- Pane kõik ained blenderisse, lisa jaokaupa vett, kuni konsistents on paras.
- Maitsesta soola-pipraga.
- Kasuta näiteks täisteraspagettidel.






 Toiduainete Kataloog
Toiduainete Kataloog Retseptid
Retseptid






 
               
  
   
  
   
  
  