Punane salat
portsjoneid4
Komponendid
 200 g punast peakapsast
200 g punast peakapsast
                   1 väike toores punane peet
1 väike toores punane peet
                   1 punane mugulsibul
1 punane mugulsibul
                   1 paprika
1 paprika
                   1 apelsin
1 apelsin
                   50 g granaatõuna seemneid
50 g granaatõuna seemneid
                   2,5 sl külmpressitud oliiviõli
2,5 sl külmpressitud oliiviõli
                   2 sl apelsinimahla
2 sl apelsinimahla
                   2 tl laimimahla
2 tl laimimahla
                   soola
soola
                   suhkrut maitsestamiseks
suhkrut maitsestamiseks
                  Juhend
- Haki kapsas peenikesteks ribadeks, pane suuremasse salatikaussi, puista peale soola ja pigista kapsas pehmemaks.
- Lõika punased sibulad õhukesteks rõngasteks. Riivi toores peet jämeda riiviga ja lõika paprikad ribadeks, lisa kapsa hulka.
- Koori apelsin ja tükelda, kogu eraldunud mahl kokku kastme jaoks, lisa apelsinitükid salatisse.
- Sega apelsinimahl, laimimahl ja õli, maitsesta kaste soola ja suhkruga.
- Sega kaste salatisse ja pane salat pooleks tunniks külmikusse tõmbama, et maitsed ühtlustuksid.
- Proovi maitset, vajadusel maitsesta täiendavalt.






 Toiduainete Kataloog
Toiduainete Kataloog Retseptid
Retseptid






 
               
  
   
  
   
  
  