Räime-porruvorm
portsjoneid4 ettevalmistus20 min küpsetus30 min
Komponendid
Juhend
- Kuumuta ahi. Lõika porru rõngasteks.
- Sulata potis või, lisa porru ja hauta mõni minut. Maitsesta kergelt soola ja musta pipraga.
- Kata porruga ahjuvormi põhi.
- Aseta räimefileed lauale, nahapool all. Puista üle soola, pipra ja hakitud tilliga.
- Keera fileed rulli ning lao vormi porru peale.
- Sega majonees ja sinep, maitsesta suhkru ja soolaga. Klopi lahti muna ja lisa majoneesikastmesse. Vala kaste vormile. Puista üle riivsaiaga.
- Küpseta eelsoojendatud 200kraadises ahjus umbes 30 minutit.
- Nõuanne: Vormi juurde sobib serveerida aurutatud või hautatud köögivilja.
- "Sõbralikud söögid" foto Irina Tammis