Seene-, spinati- ja ricottapitsa
portsjoneid2 ettevalmistus15 min küpsetus15 min
Komponendid
Juhend
- Pane tortilla ahjuplaadile ja keera ahi 220 kraadile kuumenema.
- Kuumuta pannil 1 tl õli, prae küüslauku ja oreganot umbes minut, lisa tomatikonserv ja kuumuta veidi, maitsesta vajadusel ja määri tortillale.
- Kupata seened eelnevalt läbi ja vajadusel viiluta. Prae 1 tl õlis kuni vedelik on aurustunud, jaota tortillale.
- Pane pannile veel 1 tl õli ja spinat, lisa tilgake vett ja kuumuta kuni spinat kokku tõmbab ja kuivemaks muutub, jaota pitsale.
- Kõige peale pane ricotta. Küpseta ahjus umbes 10-15 minutit või kuni on pealt pruunikas. Võta ahjust, puista üle parmesaniga, garneeri värske oreganoga ja lõika pooleks.
- Nõuanne: Hoiad kokku aega, kui kasutad kohe purustatud tomatikonservi küüslaugu ja oreganoga.
- Teostus: Marika Puhm
- Foto: Raivo Tiikmaa