Seene-spinatirisoto
portsjoneid4 ettevalmistus15 min küpsetus25 min
Komponendid
 250-300 g soolatud seentesegu
250-300 g soolatud seentesegu
                   2 tl õli
2 tl õli
                   1 punane sibul
1 punane sibul
                   2 küüslauguküünt
2 küüslauguküünt
                   200 g risotoriisi
200 g risotoriisi
                   800 ml kuuma köögiviljapuljongit
800 ml kuuma köögiviljapuljongit
                   100 g toorsuitsupeekoni kuubikuid
100 g toorsuitsupeekoni kuubikuid
                   100 g beebispinatit
100 g beebispinatit
                   30 g parmesani juustu
30 g parmesani juustu
                  Juhend
- Pane soolaseened külma veega keema ja kupata neid umbes 10 minutit. Kalla vesi ära, loputa külma veega, maitse. Kui seened on veel liiga soolased, korda toimingut. Kupatatud seened pane sõelale nõrguma.
- Haki sibul ja küüslauk, prae poti põhjas 1 tl õliga klaasjaks, lisa riis ja puljong. Keeda väikesel kuumusel umbes 15 minutit või kuni vedelik on riisi imendunud, sega aeg-ajalt.
- Prae peekon ülejäänud õliga, lisa seened ja u 5 minuti pärast hakitud spinat, kuumuta läbi. Sega pannil olev mass riisiga ja serveerimisel puista üle juustuga.






 Toiduainete Kataloog
Toiduainete Kataloog Retseptid
Retseptid






 
               
  
   
  
   
  
  