Suvikõrvitsa- ricottakotletid tomatisalsaga
portsjoneid4 ettevalmistus25 min küpsetus20 min
Komponendid
Juhend
- Riivi suvikõrvits, puista peale pisut soola, sega ja lase u 5 minutit seista, pigista välja nii palju vedelikku kui võimalik. Seejärel kuivata köögipaberiga.
- Sega jahu küpsetuspulbriga, lisa lahtiklopitud muna ja piim, sega kuni saad ühtlase taigna. Lisa taignasse suvikõrvits, ricotta, riivitud sidrunikoor, hakitud till ja sibul, maitsesta muskaatpähkli ja soolaga.
- Kuumuta pann õliga ja küpseta keskmisel kuumusel 12 sõrnikut.
- Haki hästi peeneks tomatid ja sibul, lisa palsamiäädikas ja hakitud basiilik, maitsesta soola ja pipraga.
- Serveeri sõrnikud salatilehtedel koos tomatisalsaga.