Suvikõrvitsapirukas
portsjoneid4 ettevalmistus20 min küpsetus40 min
Komponendid
Juhend
- Prae kanahakkliha koos sibulaga ja lisa 2 tl õli vöi muud rasvainet (kookosõli, searasv )
- Tükelda suvukõrvits, vajadusel koori!
- Kõik ained peale riisijahu, kliide ja munade segada.
- lisada riisijahu, segada korralikult uuesti.
- 30x40 cm vormi pöhja pane küpsetuspaber ja kata kergelt kliidega ja tõsta tainas lusikaga vormi,vajuta lusikaga 1,5 cm paksuseks.
- Munad klopi lahti koos vähese veega, lisa värsket tilli ja sutsuke soola.
- Vala pirukatainas ühtlaselt munaseguga üle.
- Küpseta 220 kraadises ahjus 30-40 minutit, kuni pirukas on kuldpruun.
- Võta ahjust välja ja lase jahtuda.
- Soovi korral serveeri tomati või kurgiga!
- Head isu :)