Toekas munaroog peedi-hapukurgisalatiga
portsjoneid4 ettevalmistus30 min küpsetus15 min
Komponendid
 1 suurem mugulsibul
1 suurem mugulsibul
                   4 tl õli
4 tl õli
                   2 sl vett
2 sl vett
                   2 keedetud kartulit (200 g)
2 keedetud kartulit (200 g)
                   150 g pakk Inglise toorsuitsupeekonit
150 g pakk Inglise toorsuitsupeekonit
                   2 keskmist tomatit
2 keskmist tomatit
                   1 suurem paprika
1 suurem paprika
                   6 muna
6 muna
                   6 sl vett
6 sl vett
                   soola
soola
                   paprikapulbrit
paprikapulbrit
                   musta pipart
musta pipart
                   värsket maitserohelist
värsket maitserohelist
                   300 g marineeritud peeti
300 g marineeritud peeti
                   200 g hapukurki
200 g hapukurki
                  Juhend
- Haki sibul, lõika sink, kartulid, tomatid ja paprika kuubikuteks.
- Kuumuta sibulat suurel pannil (wokpannil) õli ja vee segus 5 minutit pidevalt segades. Lisa ülejäänud hakitud komponendid ning kuumuta mõned minutid vahetevahel segades.
- Klopi munad kergelt lahti. Lisa vesi, maitsesta soola, paprikapulbri ja musta pipraga ja sega vispliga läbi.
- Kalla segu pannile ning kuumuta madalal tulel, aeg-ajalt õrnalt alt üles keerates, et muna hüübiks ühtlaselt.
- Raputa peale hakitud maitserohelist ja serveeri kohe.
- Salatiks haki peet ja kurk kuubikuteks, sega omavahel läbi.
- NB! Vajalik suur sügav pann, mis tagab põhjast ja külgedelt ühtlase kuumenemise, hästi sobib wokpann.
- "Sõbralikud söögid"
- Retsepti idee ja foto: Krista Laasi






 Toiduainete Kataloog
Toiduainete Kataloog Retseptid
Retseptid






 
               
  
   
  
   
  
  