Toekas munaroog peedi-hapukurgisalatiga
portsjoneid4 ettevalmistus30 min küpsetus15 min
Komponendid
Juhend
- Haki sibul, lõika sink, kartulid, tomatid ja paprika kuubikuteks.
- Kuumuta sibulat suurel pannil (wokpannil) õli ja vee segus 5 minutit pidevalt segades. Lisa ülejäänud hakitud komponendid ning kuumuta mõned minutid vahetevahel segades.
- Klopi munad kergelt lahti. Lisa vesi, maitsesta soola, paprikapulbri ja musta pipraga ja sega vispliga läbi.
- Kalla segu pannile ning kuumuta madalal tulel, aeg-ajalt õrnalt alt üles keerates, et muna hüübiks ühtlaselt.
- Raputa peale hakitud maitserohelist ja serveeri kohe.
- Salatiks haki peet ja kurk kuubikuteks, sega omavahel läbi.
- NB! Vajalik suur sügav pann, mis tagab põhjast ja külgedelt ühtlase kuumenemise, hästi sobib wokpann.
- "Sõbralikud söögid"
- Retsepti idee ja foto: Krista Laasi