Tomati-köögiviljasupp aedubadega
portsjoneid4 ettevalmistus20 min küpsetus30 min
Komponendid
Juhend
- Lõika peeneteks viiludeks sellerivarred, porgandis ja pastinaak. Haki küüslauk ja sellerilehed, viiluta sibul ja lõika tomat tükkideks.
- Kuumuta oliiviõli suuremas kaanega hautamispotis ja prae mõõdukas kuumuses läbi selleri-, porgandi-, pastinaagi-, küüslaugu- ja sibulatükid.
- Lisa tomatitükid, tomatipasta ja hakitud lehtseller, kuumuta mõned minutid. Vala juurde vesi, lisa puljongikuubik ja keeda tasasel tulel kuni köögiviljad on pehmed, umbes 15 minutit.
- Kurna ubadelt konservvedelik ja loputa voolava vee all läbi, lisa supile. Lase supp korraks keema, et oad kuumeneksid. Serveerimisel garneeri sellerilehtedega.