Tomatised kikerherned sea sisefileega
portsjoneid4 ettevalmistus35 min küpsetus25 min
Komponendid
Juhend
- NB! retseptis on kahte värvi paprikad: punane ja kollane.
- Määri seafilee pealt kokku tšillikastmega, lase umbes pool tundi seista.
- Pane ahi 200 kraadile kuumenema. Pruunista fileetükk pliidil praepannil igast küljest, seejärel küpseta ahjus veel 16-19 minutit kuni filee on täielikult läbi küpsenud.
- Vahepeal tükelda sibul, viiluta paprikad ja lõika kuubikuteks baklažaan. Kuumuta pann uuesti ja prae sibulaid umbes 2 minutit, lisa paprika ja baklažaan. Küpseta umbes 4 minutit kuni köögiviljad hakkavad pehmenema, maitsesta paprikapulbriga ja puista juurde köömned.
- Lisa pannile kikerherned, tomatikonserv ja veiniäädikas, sega ja lase vaiksel tulel umbes 6 minutit podiseda.
- Lõika seafilee viiludeks ja serveeri kikerherne-aedviljaseguga, garneeri peterselliga.