Veiselihahautis köögiviljaga
portsjoneid4 ettevalmistus20 min küpsetus100 min
Komponendid
Juhend
- Kuumuta 2 tl õli, lisa sibul, porgand, porru, seller, küüslauk ja hauta tasasel tulel 5 minutit.
- Kalla juurde puljong, tomatipasta ja worcesteri kaste, kuumuta veel 5 minutit, seejärel vala teise nõusse.
- Kuumuta pannil ülejäänud oliiviõli, pruunista lihakuubikud, lisa jahu ja kuumuta läbi.
- Kalla liha köögiviljade hulka, maitsesta soola, pipra ja suhkruga ja sega korralikult, lase madalal kuumusel 1,5 tundi podiseda, kuni liha on pehme, sega aeg-ajalt. Umbes 10 minutit enne valmimisaja lõppu lisa Türgi oad.
- Serveeri kartulite või riisiga.
- Retsept: Marika Puhm
- Foto: Raivo Tiikmaa