Vürtsine oasupp toorsalaamiga
portsjoneid4 ettevalmistus25 min küpsetus25 min
Komponendid
Juhend
- 1. Kuumuta pannil õli ja prae punase sibula- ja selleritükke umbes 5 minutit.
- Lisa tükeldatud salaami, küüslauk, tšillihelbed ja paprika. Prae pidevalt segades 3 minutit.
- 2. Lisa loputatud oad, tomatikonserv ja puljong. Keeda madalal kuumusel osaliselt kaanega kaetult umbes 15 minutit. Tõsta pliidilt ja lase pisut jahtuda.
- 3. Pool supist püreesta blenderis, kalla tagasi potti, sega, maitsesta ja kuumuta läbi.
- 4. Serveerimisel lisa avokaado, koriander ja soovi korral maitsesta täiendavalt tšilliga.
- Nõuanne: varsselleri võid soovi korral asendada brokoliga!
- Toidu valmistas: Marika Puhm
- Foto: Raivo Tiikmaa