Astelpaju-kanapada
4 portsjonit , 1 portsjon
400 gr kanafileed
1 tl õli
4 dl keedetud riisi
1 paprika
1 purk konservananassi tükikesi
kaste:
3 dl kanapuljongit
1 dl astelapjumahla
2 dl 15% creme fraicè või köögikoort
1 tl karriplbrit
0,5 tl tšillipulbrit
1 tl paprikapulbrit
1. Lõika kanafilee ribadeks ja pruunista kergelt õlis.
2. Kalla eelnevalt keedetud riis vormi põhja. Tükelda paprika.
3. Pane tükeldatud kanafilee, paprika ja ananass vormi ja sega riisiga läbi.
4. Valmista kaste ja vala see riisi-kana segule.
5. Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 30 minutit.
Meie Nipid

Jõuluajal on meie kõigi laudadel traditsioonilised jõulutoidud ja tubades jõululõhn, millest ei ole vaja kindlasti loobuda, kuid piirata tuleks söö ...

Köömneid on kasutatud tuhandeid aastaid ja nagu enamikku teisi vürtse, kasutasid seda ka meie esivanemad nii maitset parandavate kui ka meditsiiniliste omaduste poolest. Imselt h ...