Astelpaju-kanapada
4 portsjonit , 1 portsjon
400 gr kanafileed
1 tl õli
4 dl keedetud riisi
1 paprika
1 purk konservananassi tükikesi
kaste:
3 dl kanapuljongit
1 dl astelapjumahla
2 dl 15% creme fraicè või köögikoort
1 tl karriplbrit
0,5 tl tšillipulbrit
1 tl paprikapulbrit
1. Lõika kanafilee ribadeks ja pruunista kergelt õlis.
2. Kalla eelnevalt keedetud riis vormi põhja. Tükelda paprika.
3. Pane tükeldatud kanafilee, paprika ja ananass vormi ja sega riisiga läbi.
4. Valmista kaste ja vala see riisi-kana segule.
5. Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 30 minutit.
Meie Nipid
Aeg iseendale Pühade eel jätkub meil tegevusi kuhjaga. Vaja on osta kingitusi, mõelda mida pühade lauale maitsvat ja pidulikku valmistada.Tööl on vaja viimased o ...
Köömneid on kasutatud tuhandeid aastaid ja nagu enamikku teisi vürtse, kasutasid seda ka meie esivanemad nii maitset parandavate kui ka meditsiiniliste omaduste poolest. Imselt h ...