Figuurisõbra mõtted suveks ja grillipidudeks
- Hoolitsen suvel selle eest, et ei jääks liiga pikki toiduvahesid – kui ei teki nälga, siis pole ka ohtu liigseks söömiseks.
- Võtan eesmärgiks süüa võimalikult palju värskeid aiasaadusi iga päev - selleks on nüüd parim aeg!
- Minu salat on alati kirju ja värviline, lisan sinna veidi marju või puuvilja, mis annab mahlasust ja rikastab maitset. Loobun täielikult hapukoorest ja majoneesist.
- Joon sageli vett, see kaotab ka näksimise isu!
- Grillimiseks ostan alati väherasvast kraami– linnuliha ja sea- ning loomafileed, mille energiasisaldus on maksimaalselt 150 kcal 100 g kohta.
- Teen ise lihale marinaadi, aga marineerin ka aedvilju umbes ööpäeva enne grillimist.
- Grillipeol täidan taldriku eelkõige värske salatiga või valin vardast grillitud aedvilju ja seeni.
- Enne õhtust grilliüritust joon klaasi tomatimahla, millele lisan veidi soola ja pipart – see täidab kõhtu ja annab vähe kaloreid.
- Kui olen õhtul grilliga liialdanud, valmistan hommikusöögiks kerge kokteili või smuuti petist, marjadest ja kamast.
- Olen võimalikult aktiivne igal ajal ja liigun päevas vähemalt 40 minutit.
OLE TERVE JA KAOTA KAALU. UUE SÄÄSTUMENÜÜ SAAD ENDALE SIIT.
VÕI KASUTA ONLINE TOIDUPÄEVIKUT. SISALDAB TUHANDEID TERVISLIKKE RETSEPTE, MIS SOBIVAD KOGU PERELE!