Valmista ise immuunsust tugevdav puljong!
4-6 portsjonit
Vaja läheb:
- 500 g kondiga kanaliha
- 2 porrut, valge ja heleroheline osa tükeldatuna
- 2 porgandit, kooritud ja jämedalt tükeldatud
- 1 sibul, kooritud ja jämedalt tükeldatud
- 2 küüslauguküünt, poolitatud
- 1 sidrunheina sibul, purustada ja võtta pehme sisemus
- 1 cm ingver kooritud ja hakitud
- 2 cm värsket kurkumi juurt, kooritud ja hakitud
- 4-6 musta pipratera
- 2 aniisi kauna
- 1 loorberileht
- 2 liitrit vett
- 1 spl õunaäädikat
- värsket peterselli garneeringuks soovi korral
Pane kõik koostisained potti keema, väljaarvatud petersell. Koori vaht. Keeda väikesel kuumusel 3-6- tundi. Kurna puljong ja serveeri kuumalt hakitud peterselliga.
Võid hoida külmikus 5 päeva. Soovi korral võib valmistada ka ilma kanalihata.
OLE TERVE JA KAOTA KAALU. UUE INTERVALL KIIRDIEEDI SAAD ENDALE SIIT.
VÕI KASUTA ONLINE TOIDUPÄEVIKUT. SISALDAB TUHANDEID TERVISLIKKE RETSEPTE, MIS SOBIVAD KOGU PERELE!


Retseptid





