Tableti asemel kiivi

Tableti asemel kiivi

Kiivi on meil tänaseks hästi tuntud roheline, veidi karvase pealispinnaga ja hapuka maitsega puuvili, mis kahjuks Eestis ei kasva. Tema suur C-vitamiini sisaldus loob viljast eelkõige suurepärase antioksüdantide allika. Kiivi on kui  hea kaitseingel viirushaiguste ja teiste põletikuliste haiguste vastu. Viirushooajal peaks sööma iga päev vähemalt ühe kiivi!

Loodus on teinud kiivis täiusliku selliste ainete kombinatsiooni, mis  aitavad vältida stressi, kaitsta rakumembraane, veresooni ja närvirakke ning ära hoida veresoonte lubjastumist ja osteoporoosi, on allergia-, vähi- ja põletikutekitajate vastase toimega.

Kiivis olevad head mõjuallikad on:

Delikatessviljana süüakse kiivit värskelt, aga ka  lisatakse salatitele, desserttoitudele, jookidele. Kiivilõigud on atraktiivseks kaunistuseks kondiitritoodetele. Energiat annab kiivi veidi rohkem kui õun  või pirn – umbes 60 kilokalorit. Veel võib lisada, et kiivi mahla võib kasutada kiireks liha eeltöötlemiseks – marineerimiseks.

Kiivi näol on  loodus teinud parima kombinatsiooni, mis  toetab  tervist ja täidab kõhtu.

SOOVID TERVISLIKULT KAALUST ALLA VÕTTA? SINU PARIM ABILINE ON MOBIILISÕBRALIK ONLINE TOIDUPÄEVIK!

PROOVI UUT KIIRDIEETI - FÜTOTOITAINETERIKAS KIIRDIEET!

 

veel figuurisõbralikke nippe ...