Valmista ise immuunsust tugevdav puljong!
4-6 portsjonit
Vaja läheb:
- 500 g kondiga kanaliha
- 2 porrut, valge ja heleroheline osa tükeldatuna
- 2 porgandit, kooritud ja jämedalt tükeldatud
- 1 sibul, kooritud ja jämedalt tükeldatud
- 2 küüslauguküünt, poolitatud
- 1 sidrunheina sibul, purustada ja võtta pehme sisemus
- 1 cm ingver kooritud ja hakitud
- 2 cm värsket kurkumi juurt, kooritud ja hakitud
- 4-6 musta pipratera
- 2 aniisi kauna
- 1 loorberileht
- 2 liitrit vett
- 1 spl õunaäädikat
- värsket peterselli garneeringuks soovi korral
Pane kõik koostisained potti keema, väljaarvatud petersell. Koori vaht. Keeda väikesel kuumusel 3-6- tundi. Kurna puljong ja serveeri kuumalt hakitud peterselliga.
Võid hoida külmikus 5 päeva. Soovi korral võib valmistada ka ilma kanalihata.
OLE TERVE JA KAOTA KAALU. UUE INTERVALL KIIRDIEEDI SAAD ENDALE SIIT.
VÕI KASUTA ONLINE TOIDUPÄEVIKUT. SISALDAB TUHANDEID TERVISLIKKE RETSEPTE, MIS SOBIVAD KOGU PERELE!