Pastasalat singi ja pestoga
2 portsjonit; 1 portsjon
5 min ettevalmistamiseks; 10 min keetmiseks
100 täistera spiraalpastat
2 sl rohelist pestot
60 g keedusinki, lõigatud ribadeks
80 g kirsstomateid,
hakitud värsket basiilikut kaunistuseks
Keeda pasta, nõruta, sega pestoga, lisa sink, tomatid ja maitserohelist. Kaunista soovi korral värske basiilikuga. Pane salat karpi ja hoia jahedas söömiseni. Serveeri koos rohelise salatiga.
Meie Nipid
Kui tavaliselt peetakse maitseparandajateks suhkrut, soola ja rasva, siis figuurisõpradel on parem need unustada ja pöörata pilk maitsetaimede, vürtside ja ürt ...
Aeg iseendale Pühade eel jätkub meil tegevusi kuhjaga. Vaja on osta kingitusi, mõelda mida pühade lauale maitsvat ja pidulikku valmistada.Tööl on vaja viimased o ...