Riisi-kanaroog
4 portsjonit, 1 portsjon
300 g broilerifileed
4 tl õli
200 g kuiva pikateralist riisi
300 g porgandeid
45 g rosinaid
1 sibul
küüslauguküüs
soola
pipart
karrit
safranit või kurkumit
1.Lõika broilerifileed suuremateks tükkideks, riivi porgandid, leota rosinad, pese riis, haki või lõika rõngasteks sibul ja pressi küüslauguküüs.
2.Kuumuta pannil õli, lisa broilerifileetükid ja prae suuremal kuumusel kiiresti läbi.
3.Lisa porgandid ja rosinad ning lase (väiksemal kuumusel) pisut haududa. Seejärel lisa sibul ja küüslauk, sega ja hauta veel pisut, maitsesta soola ja pipraga.
4.Kalla segu potti, lisa riis ja niipalju (tulist) vett, et riis oleks kenasti kaetud ning pane tasasele tulele hauduma. Sega aeg-ajalt. Vajadusel lisa kuuma vett ja hauta kuni riis on pehme.
5.Kontrolli veelkord maitset, vajadusel maitsesta soola ja pipraga, siis lisa karri ja kurkum. Sega hästi läbi.
6.Serveeri koos meelepärase toorsalatiga.
Meie Nipid
Kui tavaliselt peetakse maitseparandajateks suhkrut, soola ja rasva, siis figuurisõpradel on parem need unustada ja pöörata pilk maitsetaimede, vürtside ja ürt ...
Aeg iseendale Pühade eel jätkub meil tegevusi kuhjaga. Vaja on osta kingitusi, mõelda mida pühade lauale maitsvat ja pidulikku valmistada.Tööl on vaja viimased o ...